Mooie onderscheiding voor 3 dames van Vincentius Tilburg

 In Vincentius

Dinsdag 4 april jl., tijdens de Algemene Leden Vergadering werden 3 dames wel heel erg verrast.
Niets vermoedend woonden zij de vergadering bij tot dat de voorzitter Nico Kwantes het woord tot hen richtte. Ellen de Goeij, Ria van den Hout en Mirjam Clarijs kregen een speldje voor hun verdiensten bij de Vincentius Vereniging Tilburg (VVT). Alle drie zetten ze zich al jaren belangeloos in voor anderen.

bijzondere onderscheiding VVT

Ria, Ellen en Mirjam in de bloemetjes gezet!

Ellen de Goeij
Ellen was indertijd bestuurslid van de VVT in de periode waarin de Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg (SORT) door de VVT werd opgericht. Ze was ook VVT bestuurslid toen de stichting Leergeld Tilburg werd opgericht. Verder is ze nu al 27 jaar lid van de commissie van Toewijzing, waar ze nu de vaste notuliste is. Daarnaast is Ellen sedert de oprichting voorzitter van het bestuur van de SORT.

Ria van den Hout
Ria is 20 jaar actief geweest als secretaris en penningmeester binnen de conferentie Trouwlaan.

Mirjam Clarijs
Mirjam is voorzitter van de Commissie van Toewijzing, waardoor zij afgevaardigde is in het bestuur van de VVT. Zij zit al vele jaren in de commissie van Toewijzing.

Ellen, Ria en Mirjam ontvingen na lovende woorden van Nico een bijzonder speldje en een prachtige bos bloemen. Namens iedereen bedankt voor jullie belangeloze en tomeloze inzet. Deze erkenning hebben jullie meer dan verdiend!

 

Recommended Posts