Vincentshop extra open op zaterdag 30 september!

 In Vincentshop

Zaterdag 30 september is de Vincentshop geopend van 11.00 tot 15.00 uur.  U kunt bij ons terecht voor mooie tweedehandsspullen  in goede staat voor hele fijne prijzen! Meubels, kleding, huisraad, speelgoed. Je vindt het in de Vincentshop.

U kunt op deze zaterdag ook uw spullen brengen.

vincentshop zaterdag 30 september extra open

Over de Vincentshop

In de Vincentshop worden mooie tweedehands spullen voordelig geprijsd verkocht. De shop is gespecialiseerd in kleding maar er worden ook allerlei ander zaken verkocht, zoals meubels, huisraad, speelgoed boeken en witgoed.

De Vincentshop krijgt de spullen van mensen die ze zelf niet meer nodig hebben, tijdens openingstijden kunnen de spullen gratis gebracht worden.De Vincentshop is onderdeel van de Vincentius Vereniging en deze gebruikt de opbrengst uit de shop om de armoede in Tilburg te bestrijden.

Wat is er te koop
In de Vincentshop kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen. Denk aan:

Kleding (casual, vintage of thema), Sieraden, Boeken, Speelgoed, Potten en pannen, Meubels, Servies, Witgoed, Cd’s, Electrische apparaten en nog veel meer! Kom een kijkje nemen en zie wat voor moois er in onze shop te vinden is.

Wat kun je brengen
Wil je je kast, zolder of garage opruimen? Denk aan ons en breng de spullen naar de Vincentshop! Je geeft ze aan een goed doel: alle opbrengsten uit de shop worden ingezet voor armoedebestrijding. 

In principe kun je alles naar onze shop brengen, we zijn overal blij mee, mits het in verkoopbare staat is. Dus geen kapotte spullen of spullen die gerepareerd moeten worden.

Tijdens openingstijden kun je de spullen brengen.

Recommended Posts