Toe aan vakantie?

Vakantie in de omgeving van Tilburg

Deze mogelijkheid is voor Tilburgse gezinnen die op vakantie willen en van een uitkering of minimuminkomen moeten rondkomen. Op Camping t Zand ben je even weg van de beslommeringen van het dagelijks leven en ben je er gewoon even uit, even bijtanken.

Chalet
In de meivakantie en in de zomervakantie kunnen gezinnen (woonachtig in Tilburg) met kinderen voor 1 week (van vrijdagmiddag 15.00 uur tot vrijdagmorgen 10.00 uur) gebruik maken van een chalet.

Waar
Deze vakantiewoning  staat op de camping ’t Zand in Alphen (vlakbij Tilburg) en is met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wat
De vakantiewoning biedt plaats aan 5 personen en is volledig ingericht: een royale woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, hal, badkamer, koud en warm water, toilet en tuin.

  • Op de camping is een speeltuin.
  • Het vakantiehuis ligt in een bosrijke omgeving en dichtbij de grote recreatieplas ’t Zand.
  • De Camping ligt vlakbij het dorp Alphen waar onder andere een supermarkt is.
  • In de omgeving zijn meerdere restaurants, cafetaria’s etc..
  • Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. In het hoogseizoen is er     een recreatieprogramma voor kinderen.

Huisdieren
Er kunnen geen huisdieren mee op vakantie.

Kosten
Er wordt een kleine vergoeding gevraagd van gemiddeld €100,= per week. De overige kosten worden door de Stichting SORT betaald.

Aanmelden
U kunt zichzelf aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. In volgorde van binnenkomst wordt de aanmelding verwerkt. Ook als u iemand kent die aan vakantie toe is en voldoet aan de criteria kunt u hem of haar attenderen op deze mogelijkheid. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u een reactie met aanvullende informatie. Als er geen plaats is in de voorkeursweek dan krijgt u ook een reactie van ons.

Vakantiechalet
Bezig met versturen

Over de Stichting SORT

SORT (Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg) is in 1998 ontstaan vanuit een initiatief in de Vincentiusvereniging Tilburg. De Stichting wordt bestuurd door vrijwilligers. Het bestuur van SORT doet in de algemene ledenvergadering van de Vincentius Vereniging Tilburg jaarlijks verslag van haar activiteiten.